Sport

Klevshults andra raka

Sport Klevshults SK tog andra raka segern i fotbollssexan efter 1–0 borta mot Aledal.

– Skönt att kunna hålla och ta andra raka segern, säger KSK-tränaren Anders Forsman.

KSK inledde med en poäng på sju matcher men på de två senaste har det blivit sex poäng. Visst har man mött lag som inte heller varit så poängsäkra men KSK-segrar betyder ökat självförtroende.

KSK spelade bra i första halvlek och ledning med 1–0 var klart i underkant. Det var Viktor Hjelm som slog ett fint inlägg och Patrik Larsson kunde efter retur göra mål.

– Aledal satsade mycket på långbollar men vi försvarade oss bra, inflikar Anders Forsman.

I andra halvlek blev det lite jämnare spel men Aldeal hade svårt att skapa kvitteringschanser. Det var dock lite otåligt på slutet för KSK sedan man efter 75 minuter fått Jonathan Gunnarsson utvisad.

Extra beröm i laget till målvakten Anders Fridell samt Rasmus Rudolfsson, Viktor Hjelm och målskytten.

Närmast väntar betydligt tuffare motstånd: serieledande Somaliska.