Klevshult föll med 0–4 mot Real

Sport FC Real Internacional - Klevshults SK i fotbollssexan slutade 4–0.

4–0 speglar knappast händelserna på plan då KSK både spelade bra och hade ett stort antal målchanser.
– Vi fick en olycklig start när hemmalaget gjorde 1–0 redan efter fem minuter och det var en solklar offside som domaren missade, säger KSK-tränaren Anders Forsman.

KSK hade ett flertal kvitteringschanser men efter en timmes spel kom 2–0 och fem minuter senare 3–0. 4–0 kom efter 88 minuter.

Real Internacional har mång atenska spelare men KSK stod upp mycket bra. Man hade dock lite svårt att försvara sig mot hemmalagets kontringar.

Extra beröm i KSK till målvakten Jesper Stensson, backen Henning Jorre, mittfältaren Andreas Pettersson och anfallaren Anton Hjelm.

Nästa match för KSK är derbyt mot Hook. Den matchen är flyttad från lördag 27 augusti till fredag 26 augusti med spel i Klevshult.