IFK U21 kryssade mot Ängelholm

Sport Det blev 1–1 (1–0) när IFK Värnamo U21 i kväll mötte Ängelholm på hemmaplan.

IFK-tränaren Jörgen Petersson var mycket nöjd med prestationen förutom att man missade alldeles för många målchanser.
Vi hade nog tio klara målchanser, noterar han.

Ellis Culum gav IFK ledningen i första halvlek men i slutet av matchen kvitterade gästerna mycket överraskande.

Ängelholm började matchen bra men efter 20 minuter tog IFK över och hade resten av halvleken ett fin spel. Jörgen Petersson menar att 1–0 var klart i underkant.

IFK spelade även bra i andra halvlek men oförmågan att göra mål var frapperande. Trots frilägen och andra ”givna” mål tog gästerna med sig en poäng.

Klart godkänt till alla med extra beröm till Hugo Bergman i försvaret och mittfältaren Adnan Kulovac.

IFK lät Tobias Englund och Freddy Winsth spela 45 minuter var då det är killar som är med i A-truppen men utanför startelvan mot Ljungskile i söndags.

– Fin fotboll i dag och jag är nöjd med det mesta, summerar IFK-tränaren.

Det fanns dock en lite tråkig sak: Sebastian Nyström vred till knäet i slutet av matchen och det är risk för en allvarlig skada.