IFK U19 bjöd på fyra mål

Sport IFK Värnamo U19 bjöd på fyra mål och serieledande Trelleborg bara bockade och tog emot.

IFK fick resa hem med en förlust på 0–4 (0–1) men spelmässigt sett var det ganska bra av de unga Värnamospelarna.

IFK-tränaren Evgueni ”Schenka” Kouznetsov var nöjd rent spelmässigt förutom de fyra insläppta målen och hur kilarna betedde sig i den sista tredjedelen av planen. Det fina spelet tappar i anfallet och det blir alldeles för få målchanser i förhållande till bollinnehav.

Trellborg visade upp ett tekniskt spel och man har många storvuxna, starka spelare.

– Alla målen var bjudningar från vår sida, noterar IFK-tränaren.

Han berömmer ändå försvaret som i övrigt var bra.

Trelleborg tog ledningen redan efter tre minuter. IFK kämpade för en kvittering men den kom aldrig. I stället kunde Trelleborg avgöra i andra halvlek. Det var en rättvis seger om än för stor.

Victor Palmquist hörde till de bättre i IFK. Adnan Kulovac och Albin Nyberg spelade stundtals bra på mittfältet.

Andra som märktes lite extra var Kevin Karlsson Simola, Hugo Bergman, Lukas Wennberg och Villiam Olsson.