Horda vann klart mot Nissafors

Sport Horda AIK tog en klar seger med 4–1 över Nissafors IS.

Horda fick en strålande inledning. Redan efter fem minuter stod det 2–0 men ett kämpande Nissafors gav inte upp. Man reducerade i mitten av halvleken.

Horda fick ett nytt tidigt mål i andra halvlek och med cirka 15 minuter kvar av matchen kom 4–1.

Trots att Nissafors hade svårt att få ihop lag i kväll – operation dörrknackning fick göras – stod man emot topplaget Horda bra.

– Det var stora, tunga killar att möta, noterar hemmaledaren Torsten Lindberg.

Franjo Misic är en klasspelare i Horda och han gjorde första och sista målet. Confiance Tuyizere nätade till 2–0 och Emiliano Espinoza Valdes 3–1.

Extra plus i Horda till debuterande målvakten Findlay Ogor Forsblom samt Henrik Annmo, Emiliano Espinoza Valdes och Franjo Misic.

Robin Larsson, Erik Larsson  och målskytten Jere Joonas Kontio var bäst i Nissafors.

Text: Per Bunnstad