Sport

Geistlöst Västboås förlorade

Sport Ekhagen besegrade Västboås med 3–2 (2–0).

Efter en fin inledning på serien har nykomlingen Västboås åkt på tre raka förluster. I dag var det enligt tränaren Johan Berg helt geistlöst. Det var en period under matchen laget stod att känna igen, när man tagit ledningen med 2–1 i början av andra halvlek. då var man på gången och 3–1 låg i luften. I stället fick hemmalaget sitt andra ”skitmål” och kunde avgöra på ett snyggt spelmål.

– Inte bra att vi bjöd på två mål. Det var fler felbeslut i dag än det brukar var på en hel säsong, säger tränaren bedrövat.

Ås-andan verkar som bortblåst just nu. För en del verkar det finnas viktigare saker än fotboll. De senaste matcherna har man saknat spelare av andra anledningar än skador.

– Vi måste analysera situationen. Det är irriterande just nu, säger den frustrerande tränaren.

Man blir visserligen inte utspelade men tre förluster är inte bra. Än värre är nog att viljan inte är på topp.

– Glöden saknas och vi offrar oss inte tillräckligt. Kommer försent in i duellerna och passningsspelet är inte bra. Ändå hade vi chans på poäng.

Tryggheten saknas just nu men man hoppas att den ska komma tillbaka för nu är det dags att börja vinna igen.

Dagens målskyttar var Erik Olin efter hörna och Jonathan Eriksson på ett friläge.