BLIK tog chansen – vann i Habo

Sport Bredaryd Lanna vände underläge 0–2 till seger 3–2 i Habo.

Habo som kämpar med V-Södra om andraplatsen började matchen starkt och pressade gästerna. Redan efter 25 minuter stod det 2–0 och det såg ut att bli en enkel hemmaseger.

Men spelarna i BLIK lät sig inte slås ned utan kämpade sig in i matchen. Oskar Broberg reducerade och före paus hade William Lann kvitteras.

– En fantastisk laginsats, berömmer lagledaren Göran Friberg med stor glädje i rösten.

BLIK fortsatte att spela bra och andra halvlek var spelmässigt sett länge jämn. Ett segermål kom också genom Abdou Darboe.

Sista tio minuterna blev en nervpress. Habo satsade på fler spelare framåt och BLIK fick det tufft att freda sig.

– De hade någon farlighet på hörna men chansmässigt skapade de inte så mycket, noterar Görn Friberg som var mycket stolt över killarnas insats idag.