Sport

BLIK tappade i slutminuten

Sport Bredaryd Lanna var på väg att besegra Gislaveds IS i västboderbyt med 1–0 blev till slutresultatet 1–1  (0–0) på övertid.

– Mycket snöpligt i en match som borde ha blivit 3–0 eller 4–0 till oss, säger hemmatränaren Tony Johansson.

Tony har svårt att förstå hur en match kan sluta så här:
– Vi bränner frilägen och hade verkligen många målchanser, noterar han.

Det dröjde till 60:e minuten innan 1–0 kom genom Jonas Axelsson Blad. Det fanns flera chanser till utökad ledning men i 92:a minuten fick gästerna en frispark på mittplan. Den lyftes in och GIS-spelaren Tobias Wahlstedt nickade bollen i en båge över hemmamålvakten till 1–1.
– Oerhört tungt att förlora poäng i en sådan när match, suckar Tony.

BLIK ska ändå var nöjt med hur spelet fungerade med tanke på att man saknade fem startspelare sedan förra matchen och hade redan då spelar borta. Det är mycket sjukdomar och skador just nu.

– Jag lider ändå med killarna som gjorde en så bra match, skapade så mycket, ändå tappar vi två poäng.

Tony Johansson plussar i dag kollektivet. Allra offrade på alla tänkbara sätt och spelade stundtals ut GIS som dock försvarade sig skickligt.

Dennis Andersson, Patrik Magnusson,Rickard Palm och Jonas Axelsson Blad hörde till de bättre men det fanns fler som visade extra bra takter.