4–1 blev 4–5 för Rydaholm

Sport Rydaholms SK hade 4–1 med dryg två minuter kvar att spela i seriepremiären borta mot Diö.

Men hemmalaget hann ikapp med 4–4 efter 19.57. Efter en mållös förlängning vann Diö straffläggningen.

RSK hade chans att definitivt avgöra när hemmalagets tagit ut målvakten. Ett RSK-skott gick mot tom målbur men tog i stolpen.

RSK-tränaren Martin Petersson tycker att RSK svarade för en bra match även om han tycker att det var lite onödigt att man tappade när man så nära slutet hade ett försprång på tre mål. Han var egentligen inte mest missnöjd med det utan att domaren hade en sådan nivå i sina bedömningar att det blev alldeles för många utvisningar.

– Första perioden var vi mycket bra och även i tredje fram till de sista minuterna, noterar Martin.

Ludvig Persson i RSK svarade för sin bästa insats så här långt in på säsongen. Även extra beröm till målvakten Daniel Johansson och tvåmålsskytten Sebastian Svensson.

De övriga målen gjordes av Niclas Johansson och Anton Yngwe.

Hemmalaget hade 9×2 i utvisningar, RSK 10×2.