2–6 för IFK damer U

Sport IFK Värnamo U förlorade något överraskande i damtvåan borta mot Nässjö med 2–6.

Hemmalaget som kämpar för att hänga kvar i serien fick en smakstart mot IFK-tjejerna som inte verkade ha märkt att matchen kommit igång. Redan efter fyra minuter hade hemmalaget 2–0 och efter 20 stod det 3–0.

IFK reducerade genom ett mycket snyggt mål av Amanda Heiel och hade bud på ännu fler mål men i stället kom 4–1 före pausvilan.

En reducering kom i andra halvlek efter en indirekt frispark med Iliriana Vllasalija som målskytt.

– Spelmässigt var vi bättre men det gäller ju att göra mål och samtidigt hålla tätt bakåt, säger IFK-tränade Andreas Heiel.

Extra plus i dag till Amanda Heiel och Ella Byström.

Redan på onsdag blir det returmatch mot Nässjö på Ljusseveka men då handlar det om Smålandscupen.