1–0 blev 1–4 för Klevshult

Sport Spelmässigt sett gjorde Klevshults SK en jämn match borta mot Rondinella men förlorade ändå med 1–4 (1–1).

KSK började bra och Anwar Hussain Asghary gjorde 1–0 efter 17 minuter. Ett par minuter senare kom kvitteringen.

– Vi hade sedan friläge till 2–1 och därpå blundade domaren för en solklar straff för oss. Mål där och matchen hade kunnat ge oss poäng, inflikar KSK-tränaren Anders Forsman.

2–1 till Jönköpingslaget kom efter 75 minuter och sedan gick luften mer eller mindre KSK som släppte till ytterligare två mål.

Trots fyra insläppta mål var målvakten Jesper Stensson duktig och han hade hjälp i försvaret av Henning Jorre och Jonathan Gunnarsson. På mitten var Mattias Holm duktig och framåt var målskytten den bäste.