Rasmus Rydberg   [12/15]

I stativhavet  [13/15]

Tony Björnson   [14/15]

Veteraner i skjuttagen  [15/15]

Swedish Cup är en av Europas största skyttetävlingar. Cirka 490 skyttar från 12 olika länder, längst ifrån var Indien, har tävlat i tre dagar och de har gjort en start var per dag. Totalt 979 starter på gevär och 484 starter på pistol, totalt 1463 starter på tre dagar. Sedan tillkom det totalt 64 finalstarter varje dag.

• Veteran, Deltagare 12 varje dag

Varje dag tävlades det om guld, silver och brons i varje klass. Alla klasserna skjuter 60 skott utom veteranerna som skjuter 40 skott.

I de fyra klasserna, damsenior, herrsenior, damjunior och herrjunior för både gevär och pistol, gick de åtta bästa i varje klass gick till final varje dag innan medaljerna för var dag fördelades.

För veteran- och handikappklasserna delades medaljerna ut efter resultat från grundomgången.

Så här har det gått för skyttarna från Skillingaryds SkytteGille och Värnamo Skytteförening.

• Skillingaryds Skyttegille

Johanna Arvidsson, deltog i klassen gevär damsenior och hon kom på plats 33 första dagen, plats 42 andra dagen och plats 35 tredje dagen.

Michaela Arvidsson, deltog i klassen gevär damsenior (tävlar för Eskilstuna Skf men är medlem i Skillingaryds SG) tävlade ej dag 1. Kom på plats 20 andra dagen på plats 31 tredje dagen.

Annika Arvidsson, deltog i klassen gevär veteran, kom på plats 1 första dagen, 4 andra dagen och tredje dagen på plats 1.

• Värnamo SkytteFörening
Hade fyra killar som alla tävlade i klassen gevär herrsenior.

Viktor Johansson, kom på plats 27 första dagen, 26 andra dagen och tredje dagen på plats 31.

Tony Björnson, kom på plats 51 första dagen, 53 andra dagen och tredje dagen på plats 44.

Felix Ericsson, kom på plats 59 första dagen, 55 andra dagen och tredje dagen på plats 50.

Rasmus Rydberg, kom på plats 62 första dagen, 61 andra dagen och tredje dagen på plats 60.