Publiken följde tävlingen på storbildsskärm  [3/10]

Annika Arvidsson  [7/10]

Lars Bergdahl  [8/10]

Bara väskan kvar efter tävlingen  [9/10]

Tomt – snart tävling igen i detta skyttecenter  [10/10]

Det den internationella sportskyttetävling  Swedish Cup som avgjordes i Sävsjö. Det är en av Europas största skyttetävling. Cirka 500 skyttar från elva olika nationer. Längst ifrån var Indien.

Det var tävling i tre dagar och var och en gjorde en start var per dag, vilket ger drygt 1 500 starter på tre dagar.

Skyttarna var indelade i fyra klasser i grenarna gevär och pistol, damsenior, herrsenior, damjunior och herrjunior. De åtta bästa i varje klass gick till final varje dag. Sedan fanns det veteranklasser och handikappklasser men där var det ej efterföljande finaler.

Så här har det gått för skyttarna från Skillingaryds Skyttegille och Värnamo Skytteförening.:

Skillingaryds Skyttegille

Linnéa Svensson, som deltog i klassen damjunior med 116 deltagare, kom på plats 54 första dagen, plats 29 andra dagen och plats 15 tredje dagen.

Michaela Arvidsson, som deltog i klassen damsenior med 61 deltagare (tävlar för Eskilstuna Skf men är medlem i Skillingaryds SG) kom på plats 16 första dagen, plats 17 andra dagen på plats 14 tredje dagen.

Annika Arvidsson, deltog i klassen veteran som hade 25 deltagare, kom på plats 12 första dagen, 19 andra dagen och tredje dagen på plats 5.

Värnamo Skytteförening

Viktor Johansson, som deltog i klassen herrjunior med 68 deltagare, kom på plats 36 första dagen, 39 andra dagen och tredje dagen på plats 35.

Tony Björnson, även han deltog i klassen herrjunior, kom på plats 48 första dagen, 56 andra dagen och tredje dagen på plats 45.

Lars Bergdahl, deltog i klassen veteran som hade 25 deltagare, kom på plats 11 första dagen, 13 andra dagen och tredje dagen på plats 15.