Skejtboard

TV och bildspel: Världsstjärna som kan bli svenska besökte Värnamo

Skejtboard Världsstjärnan Hunter Long besökte i går kväll Värnamo och kanske, kanske siktar hon att bli svensk medborgare och därmed kanske svensk OS-deltagare.

  [1/15]

  [2/15]

  [3/15]

Hunter Long  [4/15]

  [5/15]

  [6/15]

Hunter Long  [7/15]

Hunter Long  [8/15]

Hunter Long  [9/15]

Hunter Long  [10/15]

  [11/15]

  [12/15]

Hunter Long  [13/15]

  [14/15]

Niklas Skillby blev mottagare avÅrets Värnamobo och Hunter Long var prisutdelare  [15/15]

Skejtbanan i Åbroparken hade konkurrens av sändning från fotboll intill men när man väl den tog slut började Hunter Long och övriga på plats att visa upp sig.

23-åriga Hunter har OS 2020 i Tokyo i bana som ett hägrande mål men konkurrensen i SUA är väldigt tuff. Kanske, kanske blir hon svensk medborgare först få en chans i Europakvalet. Hunter har nämligen svenskt påbrå. Hon bor annars i Honolulu på Hawaii men säger att hon tycker om Sverige.

Hon varför några dagar sedan på en tävling i Rättvik i Dalarna och på väg söderut tackade hon ja till en inbjudan att stanna till i skejtparken i Värnamo. Hon visade en del av sina färdigheter men hon visade även att en professionell åkare kan göra misstag.. Hon lattjade mest och därför var väl koncentrationen inte på topp.

Hon var ändå väldigt nöjd med den fina skejtbanan och gav den mycket beröm och fick också ärats dela ut priset Årets Värnamobo till Niklas Skillby, som är lite av allt i allo i den lokala föreningen. (se artikel på nyhetsplats från i går).

Vi lovade Hunter att publicera artikeln i kväll svensk tid närfestligheterna i USA dragit igång. det är som bekant den 4 juli, USA:S nationaldag. helst av allt på Hawaii där det nu är förmiddag.

I september är hon tillbaka i Sverige för då väntar VM-kval i Malmö.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *