Ishockey

VGIK nära poäng i Kalmar

Ishockey Värnamo GIK hade ledning inför sista perioden borta mot Kalmar men till slut blev det förlust med 2–3.

Ted Nilsson var en av lagets nyttigaste spelare mot Kalmar

Hemmalaget fick en utvisning tidigt i tredje perioden men i stället för 3–1 till VGIK kvitterade Kalmar med en man mindre.
Resten av matchen blev det chanser åt båda håll men Kalmar tub´nyttjade spel fem mot fyra med 2.19 kvar av matchen genom att göra 3–2. Kalmars förstaformation var effektiv trots att VGIK mestadels tog bort den.

Mattias Magnusson i målet var säkerheten själv hos VGIK. I övrigt stort plus till alla i laget men tränaren framhåller lite extra Ted Nilsson.
– Han spelar smart och är på väg uppåt precis som jag tycker hela laget är ,påpekar tränaren.

Anders tycker att VGIK var värt minst en poäng med tanke på det fina spelet man visade upp.
– Det var en mycket bra bortamatch, säger Anders som gläds över spelet men tycker att slutresultatet blev surt.

Tack och lov för VGIK är avståndet fortfarande fyra poäng ned till femteplatsen när det nu endast återstår sex omgångar att spela. De fyra första lagen går till den åtråvärda Alltvåan.