Ishockey

VGIK dominerade matchen totalt

Ishockey VGIK dominerade och vann mot Lenhovda på bortaplan. Slutresultatet fastställdes till 5–0 (2–0, 2–0, 1–0).

Genrebild

Det här var herrarnas fjärde seger på lika många matcher.

Matchen blev en raksträcka för VGIK som dominerade totalt från början till slut. Man lyckas göra två mål i första perioden genom Oscar Quist och Markus Pettersson.

Andra perioden fortsätter på den inslagna vägen och man lyckas göra ytterligare två mål genom Martin Mörck och Pontus Madsen som gör att man går in i tredje perioden med en betryggande 4–0-ledning.

Sista perioden spelar man av med full kontroll och man lyckas även utöka ledningen ännu en gång i matchen. Målet gjordes av Alexandre Vigor.

– Vi kom ut idag med axlarna nere och vi var lite mer avslappnade än tidigare. Det känns som vi har fått igång spelet på ett bättre sätt än de tidigare matcherna. Jag är nöjd med vinsten såklart men främst med spelet, summerar VGIK-tränaren Alexander Eriksson.

VGIK har hittills dominerat i samtliga matcher, något som även syns i skottstatistiken. VGIK vann skottstatistiken med hela 48–21. Härnäst väntar match mot Eksjö 23 oktober.