Två mål av Markus Albert när VGIK vann

Ishockey Värnamo GIK tog en klar seger mot gästande Åstorp i ishockeytvåan.

Markus Albert, tvåmålsskytt. Arkivbild

Det blev 4–1 efter bland annat två mål av Markus Albert.
– Det var så klart skönt att få in några puckar i början men sen tycker jag att vi slappnar av lite för mycket. Vi måste bli bättre på att hålla fokus uppe tre perioder och köra på, säger Markus Albert strax efter slutsignalen.

Redan efter knappt sju minuter stod det 3–0 efter 1–0 av Anton Netterberg samt två av Markus Albert. I mittperioden gjorde Joakim Rosén 4–0 och det var först i sista perioden som Åstorp fick in ett mål.

– Ingen bra insats mer än fram till 3–0. Bara en dag på jobbet, Inte mer än så, kommenterar VGIK-tränaren Anders Karlsson.

Han tycker att det var så storklasskillnad att det borde ha kunnat bli tvåsiffrig seger.

Markus Albert jobbade hårt men i övrigt kan alla bättre, säger tränaren.

Nu blir det några dagars ledigt för nästa match är inte förrän om en vecka. VGIK tar då emot Olofström som man har revansch att utkräva av.