Ishockey

Storförlust för HV – en poäng för Dalen

Ishockey HV 71 förlorade stort mot Färjestad men det gick lite bättre för HC Dalen.

HV tog ledningen i matchen i Karlstad men sedan fick hemmalaget fart på målskyttet. Dalen var piskat att vinna över Kalmar för att vinna serien och tog ut målvakten i slutet vid ställningen 1–1. Mål gjorde man inte och Kalmar avgjorde sedan på straffar till seger 2–1.

SHL 2019-02-15 19:00
Färjestad BK – HV 71 6 – 2 (1-1, 4-1, 1-0)

Period 1: EQ 0-1 (12:07) Mikko Lehtonen (Oscar Sundh, Martin Fehérváry), PP1 1-1 (13:41) Marcus Nilsson (Joakim Nygård, Michael Lindqvist)
Skott: 13-6.
Period 2: EQ 2-1 (10:36) Daniel Viksten (Jesse Virtanen, Linus Johansson), PP1 3-1 (15:26) Joakim Nygård (Jesse Virtanen, Michael Lindqvist), EQ 4-1 (16:07) Johan Ivarsson (Ilari Melart, Daniel Viksten), EQ 5-1 (17:18) Oskar Steen (Marcus Nilsson), EQ 5-2 (19:22) Joakim Andersson