Ishockey

SIS vann stort över RSK l

Ishockey Rydaholm tog under emot Skillingaryd i herrarnas hockeytrea. Matchen spelades i Talavidshallen i Rydaholm och slutresultatet fastställdes till 1–8 (0–2, 1–3, 0–3).

Arkivbild

Det blev en målrik match i Rydaholm under kvällen dock var det bortalaget som stod för målen, i alla falla alla utom ett.

Det var ett SIS som åkte till Rydaholm efter att ha öppnat säsongen på bästa möjliga sätt med vinst i bagaget, tvärtom för RSK så var det förlust hittills. Inget av lagen bröt sin trend, positivt för SIS och mindre positivt för RSK.

SIS tog tag i taktpinnen direkt från början och man tryckte på mot RSK-målet direkt i matchinledningen. RSK drar på sig ett par utvisningar som gör att spelet inte riktigt kommer igång för deras del.

– Fem mot fem så står vi upp bra tycker jag. Vi drar på oss en del utvisningar och får inte upp farten. Vi har trots det en hel del skott på mål och chanser så något mål till tycker jag att vi ska göra, summerar RSK-tränaren Daniel Jonasson.

– Jag är nöjd med grabbarna idag. Vi startar matchen i ett högt tempo och har kontroll under hela tiden tycker jag. Nu är det bara att fortsätta på den här starten och jobba vidare, konstaterar SIS-tränaren Stefan Rosén.

Målskytt RSK: Hugo Jansson

Målskyttar SIS: Erik Carlsson (3), Theodor Curmark (2), Martin Nilsen (2) och William Beimer.

Adrian Paukovic

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *