Ishockey

SIS-förlust i Mjölby

Ishockey Skillingaryds IS förlorade med 3–6 (0–3, 1–1, 2–2)  borta mot Mjölby.

Hemmalaget chockstartade med tre mål från 3.02 till 11.05 och sedan blev det uppförsbacke hela matchen. SIS var så nära som underläge 3–4 i tredje perioden men hemmalaget ökade på ledningen. Det sista målet kom i tom kasse i slutsekunderna.

SIS mål gjordes av Alexander Ekblad två och Emil Thelander. De bildade kedja tillsammans med Nils Gunnarsson som assisterade till två av målen.

SIS-tränaren Daniel Lagander var mycket missnöjd med första periodens insats.
– Ingen presterade något alls
Han blev dock nöjde med en jämn andraperioden och framför allt riktigt glad över den vilja laget svarade för i matchen sista 20 minuter. Man hade så när gått upp till 4–4 när man i stället släppte in ett ”skitmål”.
– Vi var värda fler mål, noterar Daniel.

Han berömmer alla för de två sista perioderna och lite extra Alexander Ekblad och övriga i den formationen.

På söndag väntar match hemma mot Lenhovda. Höstens två tidigare matcher mot detta lag har slutat 5–3 för IS på bortais medan Lenhovda fick revansch med 6–2 på Movalla.