Ishockey

SIS åkte ifrån Rydaholm

Ishockey Skillingaryd gjorde både första och andra målet men Rydaholm kämpade sig tillbaka i matchen. Inför sista perioden stod det 3-2 till Skillingaryd men hemmalaget orkade åka mer skridskor än motståndarna och vann med 6-2, (1-1, 2-2, 3-0). Uppdaterad.

— Det kändes bra, grabbarna var taggade och vi hade bestämt oss för att vinna vilket vi även gjorde, säger Skillingaryds tränare Stefan Rosèn.

— Det var väl inget snack om saken även om de var med resultatmässigt. Vi styrde och ställde i både första och sista perioden men släppte lite på tempot i andra och då gjorde de några mål, fortsätter Rosèn.

Skillingaryds mål gjordes av Filip Rosèn, Theodor Curmark (2), Pontus Larsson, Pontus Nyqvist och Isak Jönsson.

— Lite extra bra idag var Theodor Curmark som gjorde fem poäng varav två mål och tre assist. Även Pontus Nyqvist gjorde det bra där bak och fick även in sitt första mål i SIS, avslutar Rosèn.


— Den kändes väl rätt okej. Det var jämnt i spelet över 60 minuter och sedan bjuder vi lite på deras mål. Sedan vill de tävla på lite högre nivå än vad vi vill och det är där det avgörs, säger Rydaholms tränare Daniel Jonasson.

Rydaholms mål gjordes av Albin Byrskog och Adam Eriksson

— Jag hade önskat att vi kunde vara med att tävla om det lite mer i varje duell och vinna de lösa puckarna, fortsätter Jonasson.

Avslutningsvis lyfter Jonasson fram målvakten William Bergström, Johannes Lindahl, Arvid Granberg och Albin Byrskog.

 

Text: Linn Törnberg.

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *