Ishockey

Rydaholm tappade – men vann ändå

Ishockey Det blev dramatiskt på slutet i Rydaholms hemmapremiär i division 3-hockeyn mot Valdemarsvik. En tappad 3-1-ledning gjorde att man  istället fick avgöra till seger i förlängningsspelet. Matchen slutade 4-3 (1-0, 1-1, 1-2, 1-0).–

Rydaholm hade ledningen med både 1-0 och 3-1. Men tappade till 3-3. Den assisterande tränaren Daniel Jonasson säger att det var en okej insats. Men inte så mycket mer.
– Vi kommer inte alls upp i den standarden vi vill hålla. Det kan bli bättre, sen saknar vi förvisso några killar idag som ska vara våra ledande spelare. Det kan väl också bidra lite.

Jonasson fortsätter:
– Jag tycker att när vi är uppe i en 3-1-ledning så måste man städa av den på ett bättre sätt. Det går inte dribbla på linjerna, då smäller det i röven.

Rydaholms målskyttar var David Henriksson, Albin Karlsson, Martin Andersson och Jakob Elv. Den sistnämnde gjorde det matchavgörande målet i förlängningsspelet.

Daniel Jonasson lyfter fram målvakten William Pintea och utespelarna Jakob Elv och Joel Andersson som han tycker sticker ut i positiv bemärkelse.

Vad tar ni med er till nästa match?
– Det är att vi får med oss de här två poängen i ”sudden” där jag tycker vi driver spelet. Det är bara upp på hästen och ta nya tag på torsdag borta mot Lenhovda.

 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *