Ishockey

Åtta SIS-mål ger hopp

Ishockey Trots att Skillingaryds IS har haft en skiftande formkurva med förluster vid tillfällen har man inte gett upp hoppet om att slåss i toppen. Och detta blev en verklighet när Falköping besegrades på bortaplan med klara 8-4 (3-1, 3-1, 2-2).

Arkivbild

– Vi gjorde en bra match och visade upp effektivt spel, summerar tränaren Stefan Rosén.
Segern vare aldrig i fara och SIS hade kommandot i matchen från början och lyckades förvalta sin ledning från första perioden.
I andra perioden hade duon Philip Rosén och Edvin Ljungberg en lyckosam treminutersperiod. Två mål av Philip och två assist av Edvin blev något av matchavgörande. Falköping var sedan aldrig i närheten av att hota.

Stort plus till Rasmus Klint för tre mål och vidae var Emil Karlsson säker i målet. Falköping vann faktiskt skotten med 47-26.

Som tidigare nämnts två mål av Philip Rosén medan övriga mål tillverkades av Kevin Davidsson, Casper Thulin-Johansson och Pontus Larsson.