Innebandy

VIK-herrarna tog poäng mot topplag

Innebandy Även om det blev förlust efter förlängning mot serietvåan Karlskrona blev det en viktig poäng för Värnamo IK. Uppdaterat.

Hemmalaget vann med 6–5 efter segermål i sista förlängningsminuten.

– Det känns som en vunnen poäng då vi kunde kvittera till 5–5 efter 3–5-underläge, säger VIK-tränaren Henrik Rommeskog.
Han var dock inte nöjd med inledningen.
– Det kändes som att alla satt kvar i bussen matchens första 20 minuter. En lång resa och sega ben.

Resten av matchen spelade VIK bra. Man krigade sig till en poäng. I förlängningen tog Karlskrona en extrapoäng

Nu hoppas Henrik Rommeskog att man ska göra en hel match bra och inte bara två perioder. Det behövs om man ska kunna klättra i innebandytvåan.

Det blir godkänt till alla i dag och lite extra till 16-årige William Strandberg samt till centrarna Emil Bäckman och Martin Ingvarsson.

Nu väntar två raka hemmamatcher och närmast mot Ingelstad.