Innebandy

Värnamo IK fortsätter att leverera

Innebandy Värnamo IK fortsätter att göra avtryck på innebandyplanen genom att säkra ytterligare en seger mot Månsarp med 8−6. Uppdaterad.

− Detta blir vår femte raka vinst, vilket i sig är riktigt skönt. Däremot var detta inte våran topp match vi gjort i säsongen, men vi vinner tillslut och det är det som räknas i slutändan, säger tränaren Edvin Fransson.

− I första och andra perioden, rullar vi på som vanligt, men gör inte någon speciellt bra match. Men sedan i tredje perioden, ändrar vi en del i både laget och spelplanen och lyckas då vända matchen till våran fördel och vinna.

Målen gjordes av Gabriel Johansson (3), Oscar Emanuelsson, William Strandberg, Vilhelm Dahl, Alfred Ahlström och Lucas Bergenholtz.

− Idag gör våran anfallare Oscar Emanuelsson samt våra två målvakter Ludvig Andersson och Vincent Hallberg, en riktigt bra match, där de sliter och kämpar på för att vinna. Så de ska ha en extra liten guldstjärna idag.

− Nu ska vi fortsätta i den här takten och köra på som vi har gjort innan. Kanske försöka få till den sjätte raka vinsten, avslutar Fransson.

Nästa match spelas mot Vetlanda på lördag, om en vecka.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *