WIK utan chans

Fotboll Topplaget Laholms FK blev en övermäktig nöt att knäcka på Glänninge Park för Waggeryds IK. Man var med bra i matchen den första halvleken. Men när domaren blåst slutsignalen stod det 0–4 (0–1) på anslagstavlan sett med WIK-ögon.

Det var så när att WIK höll 0–0 den första halvleken ut. Men några minuter före pausvilan tog hemmalaget ledningen.

– Klart att det varit skillnad att gå in till  pausvila utan ett baklängesmål, säger WIK-tränaren Thomas Johansson.

I andra halvlekens inledning kom det verkliga dråpslaget inom en sexminutersperiod. Då gjorde Laholm tre mål och dagen förstörd för WIK-arna.

– Sedan återstod en halvtimma att spela och det handlade i princip om att bara avsluta matchen på pett värdigt sätt, säger Thomas.

Något spelarberöm delas inte ut av Thomas. Han vet att alla kan bättre.

WIK är inne i ett förlorarstim och på lördag väntar en ny svår match mot ett annat topplag – Stafsinge – på hemmaplan.

– Det blir något att bita. Men det är bara att komma igen, avslutar Thomas.