WIK föll mot Vrigstad

Fotboll Trots en man mer i en dryg halvlek förlorade Waggeryds IK i herrfyran mot Vrigstad.

Lite oväntat vann Vrigstad med 3–2 (2–2). Gästerna var också i stort poängbehov och stärkte nu chanserna att hänga kvar i serien.

WIK gjorde en av säsongens sämre insatser:
– Det känns som att luften gått ur oss, tyvärr, noterar tränaren Roger Andersson.

Man har missat chansen att haka på i striden om kvalplatserna uppåt och har hamnat i ett ingenmansland.
I dag var många bekväma och det straffade sig mot ett hungrigt Vrigstad som ändå inte var bra. Det var totalt sett en dålig tillställning på Vaggeryds IP.

Vrigstad hade 2–0 efter 20 minuter men WIK gick ikapp efter mål av Jonathan Johansson och i slutet av halvleken på straff genom Triphin ”Triffan” Muyubira. Straffen föregicks av en utvisning på en av gästernas spelare.

Trots en man mer lyckades WIK inte mobilisera mycket framåt. Vrigstad kunde ganska säkert hålla undan till en överraskande seger.

Det är svårt att hitta ljusglimtar i dag hos WIK men möjligen Jonathan Johansson som visade både spelskicklighet och kämpatakter.