Västboåspoäng i sista sekunden

Fotboll Västboås GoIF såg ut att förlora den ack så viktiga bortamatchen mot Hillerstorp men kvitterade på övertid genom Erik Larsson.

Erik Lasson. Arkivbild

Det är väldigt tätt i bottenstriden och nu gick Västboås upp på kvalplats och petade ned Liljan. Båda lagen har liksom Hillerstorp 15 poäng. Två poäng före på fast mark ligger Burseryd.

– En bra match och jämn även om Hillerstorp hade stolpträffar till 2–0, säger Mattias Svensson, tränare för laget från Ås.

Hemmalaget tog ledningen efter 65 minuter. I slutet av matchen tryckte Västboås hårt för en kvittering. I 93:e minuten fick man en hörna som Erik Larsson höll sig framme på, satte skallen till och därmed stod det 1–1. Sedan blev det bara avspark innan domaren blåste av.

Snöpligt insläppt mål för Hillerstorp men desto större glädje hos gästerna.

Extra plus till bröderna Larsson, Erik och Oscar samt till målvakten Victor Lid.

Västboås har ett tufft program var med Forsheda, Torpa, Delary/Pjätteryd och Kulltorp. Tre av matcherna spelas därtill på bortaplan.

– Men vi ska kämpa och ge allt i varje match, säger Mattias Svensson avslutningsvis.