Västboås utan poäng

Fotboll Västboås GoIF blev utan poäng i kväll då Strömsnäsbruks IF gästade Ryavallen. Matchen slutade 1–3.

Strömsnäsbruk, vann vårmötet mot Västboås med 4–3. Då kom kronobergarna undan med blotta förskräckelsen då de höll på att tappa sin 4–0-ledning.

I kväll gick Västboås till spel som tabelljumbo medan Strömsnäsbruk låg tvåa bakom Torpa.

Sett till tabellägena var det inte skräll att gästerna vann och matchen slutade alltså 1–3 efter 1–2 i paus.

0–0 stod det i 60 minuter. Då tog Strömsnäsbruk ledningen på straff genom Stefan Sjödahl.

Men, Västboås kom igen och kvitterade sju minuter senare genom Simon Gustavsson.

Gästerna hade dock mer att ge och Mihat-Danut Sveatac ordnade 1–2 innan Sjödahl fastställde 1–3 i 90:e minuten, även det på straff.