Fotboll

Västboås tog tre poäng mot Rydaholm – Abdou Darboe tremålsskytt

Fotboll Västboås fick en bra start när Abdou Darboe gjorde mål i både 10:e och 13:e minuten. Därefter dröjde det ända tills slutminuterna innan Darboe fick in tredje målet och vinnande ur matchen gick därmed Västboås med tre pinnar. Uppdaterad.

— Det regnade något otroligt men inte så mycket under själva matchen så konstgräset blev ju blött vilket gjorde att bollen rullade väldigt snabbt, säger Björn Björkman.

— Vi har alltid haft bekymmer med Rydaholm men eftersom vi gör mål tidigt så sätter det lite prägel på matchen som i övrigt var väldigt jämn. Vi fick lite utdelning i början efter jätteinsatser och speciellt individuella prestationer som troligtvis gjorde att vi vann matchen.

— Jag vill lyfta fram Victor Lidh i målet och Oscar Larsson som mittback som trots halkan gör en riktigt bra match. Sedan får vi inte glömma Abdou Darboe som har varit i Afrika och tränat i fem veckor och kommer tillbaka i en otrolig form. Han gör tre mål idag och ska verkligen berömmas utöver det vanliga men annars var det en heroisk laginsats, avslutar Björkman.

 

 

Text : Linn Törnberg

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *