Västboås tappade 2-0

Fotboll Trots en ledning med 2–0 i paus fick Västboås lämna Granvallen i Burseryd utan poäng. Burseryd orkade bäst i värmen och kunde vända till seger med 3–2 (0–2)

Naturligtvis är vi missnöjda med vår insats. Det är inte godkänt att tappa matchen och det såg stabilt ut i pausvilan, Jonas Robertsson, tränare i Västboås.

Ett självmål och en bjudning förvandlade siffrorna till 2-2 och fem minuter före slutet kunde Burseryd göra sitt tredje mål.

Västboåsmålen i första halvlek kom på fasta situationer genom Johan Rodin och Erik Larsson.

En utebliven straff vid 2–0 hade kunna gett matchen en annan bild för Västboås. Men det kom ingen signal och sen var det bara så att Burseryd kämpade bäst i värmen. För Burseryds del var et tre välkomna poäng efter fyra raka förluster i inledningen.

Den spelare som höll stilen bäst i ett svagt Västboås var William Bergvall.

Nästa match för Västboås är Agunnaryd hemma den 17 maj.