Fotboll

Västboås GOIF fick en tuff lördag. ”Inga bortförklaringar”

Fotboll Västboås spelade idag seriens näst sista match, motståndet stod FC Peking för. Resultaten blev förlust med hela 0 - 6 för Västboås.

Västboås har gjort en godkänd säsong, man har placerat sig i seriens mittenskick och är klara för att spela i division 5 nästa säsong igen. Men idag när man mötte FC Peking kan man inte säga att matchen var godkänd. Laget blev utspelade med hela 0 – 6. Tränare Björn Barkman kommenterar matchen.

— Vi möter ett otroligt effektivt lag, dem ligger i toppen av en anledning. Dem förvaltar varje liten chans som dem får. Det finns inga bortförklaringar utan dem är bäst idag.

Har ni checkat ut lite nu när serien är avgjord för eran del?

— Jag tycker inte någon har checkat ut, grabbarna kämpar bra idag mot ett par riktigt bra fotbollsspelare. Ingen i vårt lag gör en dålig match idag trots att resultatet är högt. Det är bara så att Peking är så otroligt effektiva i sitt spel. Vi står ju upp mot dem hela första halvlek innan det kommer ett misstag som dem förvaltar direkt.

Ni står i ett intressant läge inför säsongens sista match, ni tar emot BLK som leder serien med två poäng framför FC Peking. Finns det något som sporrar er att sätta käpparna i hjulet för dem?

— Hahaha, såklart. Det skiljer endast 8 kilometer mellan lagen, att köra ett derby i denna delen av säsongen triggar en. Jag har sagt till grabbarna att det är fri lek mot BLK. Och tolka mig rätt, det jag menar är att vi ska gå för det. Ta lite extra chanser och försöka sätta dit dem.

Säsongens sista match spelas hemma mot serieledarna Bredaryd Lanna IK lördag den 1 oktober 16:00

 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *