Fotboll

V-Södras målvakt skadad i träningsmatch

Fotboll Inte nog med att V-Södra förlorade träningsmatchen mot Växjö BK med 0–3 (0–1), lagets målvakt blev skadad och fick åka till sjukhus.

– Vår målvakt Oscar Tengmark kolliderade med en Växjöspelare i slutet av första halvlek och bröt näsbenet. Så han fick åka till sjukhus och utespelaren Ludvig Heiel fick ställa sig i målet, berättar V-Södratränaren Patrick Schellhaus.

Första halvlek bröts på grund av skadan efter 40 minuter, då var Växjö BK i ledning med 0-1. Direkt när andra halvlek kom igång gjorde hemmalaget Växjö BK två snabba mål och avgjorde därmed matchen.
– Vi hade några riktigt olyckliga minuter där. Men på det hela gör vi en bra insats trots att vi saknade en del spelare och att vi hade en utespelare i mål. Växjö BK är ett bra lag, de var topplag i södra fyran förra säsongen, säger Patrik Schellhaus, som vill ge extra beröm till Kenny Van och Dino Okic.

V-Södra spelar den kommande säsongen i fotbollens division fyra Västra som ser ut att bli ett riktigt getingbo med flera lag nedflyttade från trean.
– Det är en tuff serie, men vi hoppas så klart göra en bra säsong i år också och siktar så högt upp som möjligt, säger V-Södratränaren.

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *