TV och bildspel: WIK – V-Södra 4–4

Fotboll Det blev en svängig match när Waggeryds IK - Värnamo Södra spelade 4–4 (3–1).

[17/17]

V-Södra verkade ha heltända spelare i inledning för man ägde mycket boll och skapade klart målchanser under matcher första halva. WIK hade 3–0 när V-Södra strax före paus reducerade på straff. Det var dagens andra straffmål.

– Vi hade flytet i dag. V-Södra har verkligen vuxit, säger hemmatränaren Roger Andersson.

Gästerna var på väg att lasta in tre poäng vid hemresan till Värnamo men säg den glädje som varar en hel match. Efter ledningsmål i 75:e minuten fick man två minuter senare straff.
– Vi kunde ha avgjort med 5–3 då, noterar gästernas tränare Jonas Liljeqvist.
Straffen från Anders Luu räddades dock av Teo Johansson i WIK-målet.

WIK lyft fram nästan allt man hade för en kvittering. Den kom även i 84:e minuten.

WIK var sedan väldigt nära att göra 5–4 när man hade ett skott i ribban.

– Vi är nöjda med en poäng i dag även ordet grämer mig att vi tappade en ledning med 3–0. Synd också att vi fick tre man skadade och de lär inte vara med i nästa match, säger Roger Andersson.

Det var Joel Storck, Filip Lipovac och Johan Dahlros som fick utgå.

– Alla kan bättre än vad vi visade i dag. Vi var alldeles för passiva och bekväma, säger Roger Andersson.

Gästernas Jonas Liljeqvist var mycket belåten över insatsen. man skapade oerhört många målchanser. Han berömmer hela laget men ett storti fång rosor till Samuel Karlsson.
– Han var fantastiskt bra, noterar tränaren.