Storförlust för Horda i dagens match

Fotboll Horda AIK spelade idag match på bortaplan mot Alvesta United, det blev en tråkig eftermiddag då man förlorade med 2–8 (2–1).

Inför matchen låg Horda AIK på en sjunde plats i tabellen. Horda förlorade senast och försökte ta en seger idag mot Alvesta United. Tyvärr blev det förlust för Horda.
– Vi gör en fantastisk bra första halvlek. Vi leder i halvtid med 2–1, säger Horda-tränaren Alexandru Zamfir.

Trots den mycket fina första halvleken från Horda kommer man ut till andra halvlek och släpper in sju mål bakåt.

– Alvesta är till vardags ett division 4-lag och de bytte in några från a-laget till andra halvlek. Det ändrade hela matchbilden, tyvärr. På den här nivån kan det skilja en del i kvalitet när sådana spelare kommer in på plan, berättar Alexandru Zamfir.

Hordas mål gjordes idag av Daniel Dumitru och Benjamin Ofei.

– Andra halvlek kan vi glömma, men första halvlek ska vi verkligen ta med oss till nästa match.

Nästa match för Horda är den 22 maj på hemmaplan, då ställs man mot Braås/Rottne.