SIS första förlust

Fotboll Skillingaryds IS förlorade något överraskade med 3–4 (2–2) på hemmaplan mot Rondinella.

Båda lagen var obesegrade inför kvällens drabbning på Movalla och det var nära att det blev så även efter 90 minuter. Gästerna från Jönköping  lyckades dock göra ett segermål i minut 83.
– Tråkigt när vi var värda poäng, men vi gjorde alldeles för många individuella misstag, säger SIS-tränaren Gustav Kennestig.

Efter ett tidigt 0–1 tog SIS strax därpå över och man borde ha haft en ledning med ett par mål efter 45 minuter.
– En mycket bra halvlek från vår sida och Rondinella är det bästa lag vi mött så här långt in på serien, betonar Gustav.

Rondinella spelade en hård fotboll och sammantaget var det en bra match i högt tempo. SIS hade betydligt fler målchanser och fyra insläppta mål var et par för mycket för att tränaren skulle var nöjd.

Plus i SIS till Ruben Palmcrantz, Erik Randow och Sebastian Agrell.

Närmast väntar Barnarp borta, ett lag som också är obesegrat.