Rättvis seger för Bor

Fotboll Bor besegrade Swebih på bortaplan med 3–2 (2–1).

Sett till 90 minuter var Bor det bästa laget och särskilt i första halvlek var det fin fotboll.

– Helt rättvist. Bra spel och vi skapade många målchanser, noterar BSK-tränaren Dan Pettersson om matchen i Hillerstorp.

Sweboh gjorde tidigt 1–0 men Bor tog över och kunde gå till rättvis pausledning som kunde varit större.

Andra halvlek blev jämn och Swebih stred hårt för en kvittering. I stället fick Bor en straff fram till 3–1. Sista reduceringen kom i slutminuten och då var matchen nästan slut.

– Jag är mycket nöjd med hela laget. Riktigt fin löpvillighet i dag och starkt att vinan på bortaplan, säger Dan Pettersson.
Lite extra plus till Elián Salazar Vergara, Victor Davidsson, Hugo Martinsson, Albin Svensson och Tobias Johansson.

Målen gjordes av Albin Svensson, Tobias Johansson och Max Lundahl Ericson (straff).

Helt plötsligt är Bor med i kampen om kvalplatserna uppåt.
– Det är 21 poäng kvar att spela om och vi ska göra vad vi kan.

På tisdag är det dags för nästa match och då kommer Långaryd på besök till Rastavallen i Bor.