Fotboll

Ny storseger för IFK U 21 – nollade tabelltrean Halmstad

Fotboll IFK Värnamo U 21 var revanschsugna efter förlusten, 1–2, i våras mot Halmstad på hemmaplan. Och det skulle bli klang och jubel i omklädningsrummet i Halmstad efteråt, då man nollade tabelltrean och vann med 4–0 (1–0).

Foto: Hedin Väisänen/Arkivbild

Jesper Dickman, Edvin Becirovic och Moonga Simba fick sjunga högst i omklädningsrummet i Halmstad. Detta efter att man tagit revansch över den tunga 1–2-förlusten hemma i våras mot just Halmstad. Värnamogänget tog sin andra raka seger.
– Vi är väldigt bra i första halvleken. Sedan blir det lite ställningstagande under en period i andra men sett över 90 minuter är det helt rättvist att vi vinner, säger huvudtränare Tony Johansson som inte förändrat något trots att laget gjort hela nio mål på två matcher.
– Vi har inte förändrat något på det sättet. Det är att vi mer effektiva och framför allt satt våra lägen som vi skapar, vilket vi inte gjort tidigare.

Hur var spelidén till dagens matchen?

– Vi ville ha en bra prestation både från laget som helhet, men också från varje individ. Halmstad är fysiskt tuffa att möta, så det var riktigt skönt att vinna över dem denna gången.

Någon spelare du känner gjorde extra bra ifrån sig under denna matchen?
– Som helhet var det en bra laginsatsen. Sedan gör Johan Kenneryd, Felix Wennergrund, Frank Junior Agyei och vår tvåmålskytt Moonga Simba en bra insats idag.

Nu återstår två matcher för IFK Värnamos U 21, hemma mot Landskrona Bois och borta mot Kalmar FF

Text: Kenneth Andersson
Foto: Hedin Väisänen/Arkivbild

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *