Liljans andra seger

Fotboll FK Liljan är på gång i fotbollsfemman. I kväll tog laget sin andra seger då Reftele besegrades på bortaplan med 3–1.

Retele var inför matchen på Rönneljunga en poäng före FK Liljan, som i sjätte omgången vann sin första match. Då besegrades Kulltorp med 2–1. Före det hade Liljan kryssat tre gånger och förlorat tre gånger.

I kväll var det alltså dags igen för vinst.

– Vi spelade fin fotboll i första halvlek. Vi hade fler farliga chanser, men bollen ville inte in, säger tränaren Artan Ramosaj.

Efter cirka 30 minuter tog Liljan ledningen, målskytt Adnan Muratovic. Men, innan paus kvitterade Reftele i samband med en hörna.

– Det kunde stått 3–0 till oss i paus, inflikar Ramosaj.

Då matchen pågått i 55–60 minuter återtog Liljan ledningen då Adnan Muratovic rundade målvakten och rullade in 1–2.

– Och, när tio minuter återstod avgjorde Jeton Brahimi med 1–3.

Glädje i Liljanlägret förstås och beröm till målvakten Anel Krnjic, som bland annat tog en straff. Beröm också till Adnan Muratovic, Jeton Brahimi och Anel Mehmedbegovic.