KSK:s första seger kom mot Peking

Fotboll I senaste omgången tog Klevshult sin första poäng för säsongen och i kväll kom den första segern.

Derbyt i våras lagen emellan

KSK vände i bortamötet mot Peking 0–2 till 3–2.

Klevshults tränare Anders Forsman var självfallet riktigt glad över föra segern som ma inväntade länge och som dessutom var överraskande:
– Vi har tidigare haft oflyt så det var skönt att vinna i kväll, säger Anders,

Klevshult inledde faktiskt granska bra men så kom två så kallade billiga mål för hemmalaget. Målvakten Anders Fridell revanscherade sig dock när han efter 25 minuter räddade en straff. 3–0 och det hade nog varit mer eller mindre avgjort.

Majid Shafi Hassan reducerade före paus och han gjorden sedan både 2–2 och 3–2 för sitt KSK i musterna 71 och 88.

– Klokt spel och vi ville nog lite mer, förklarar Anders Forsman triumfen i Gislaved.

Majid Shafi Hassan, Anders Fridell och Samuel Asmeron Yemane får extra plus i KSK.

Pekings tränare Kalle Björnlund var upprörd efter matchen. Han brukar sällan klaga på domarinsatsen men i kväll fällde han många hård ord om den.

– Samtidigt är jag besviken att vi inte kan vinna när vi har 2–0 efter 22 minuter, säger Klle.
Det var Jan Karl Salazar och Abdifatah Omar Sharif som gjorde målen.

Spelmässigt tycker han att Peking dominerade närmast totalt, men i kväll hjälpte inte det.