KSK vann med 2–0

Fotboll Klevshults SK besegrade Hillerstorp med 2–0 (0–0) i Smålandscupen.

Oavgjort hade räckt för Hillerstorp att vinna gruppen men nu går i stället Nissafors/Hestra vidare. Alla tre lagen i serien hamnade på samma poäng. KSK hade behövt göra ytterligare två mål för att bli gruppsegrare.

KSK-tränaren Anders Forsman var mycket nöjd med insatsen. Det var ett klart fall framåt jämfört med matchen senast mot Waggeryd B. Då blev det förlust med 1–5.
– Nu höll vi positionerna bra och uppträdde som ett lag, berömmer Anders Forsman.

I dag blev det en jämn och bra match mot Hillerstorp. KSK hade dock lite hetare lägen och en suverän målvakt i Anders Fridell. Överbetyg även till mittbackarna Samuel Asmeron Yemane och Vitomir Lukic samt mittfältaren Oscar Persson och i andra halvlek inbytte anfallaren Simon Henrysson.

– Tyvärr fick vi ett par skador till och har många borta just nu, säger Anders Forsman bekymrat.

1–0 gjordes av Simon Henrysson efter 48 minuter- 2–0 kom på en frispark rakt upp i krysset levererade av Mohamed Ali. Då hade det spelats 80 minuter.

Kommande helg är det träningsmatch mot Skillingaryds IS.