Knapp seger för Horda mot Dardania

Fotboll Toppen mot botten men det blev bara 3–2 för Horda mot Dardania.

– Vi var rädda för den här matchen och det besannades. En jämn match, konstaterar Torsten Lindberg i Horda.

Horda saknade sin store målskytt Arman Ashtiani och trots att man leder serien känns det som att flera av övriga lag närmat sig i spelstyrka.
– Alla vill ju också vinna över en serieledare, noterar Torsten Lindberg.

1–0 till Horda kom på långskott från Driton Vejseli

I andra halvlek kvitterade Mohammed Samsam men Horda återtog ledningen genom Zenel Dautaj. Mohammed Reza ökade på till 3–1 och fem minuter före matchens slut kom Dardanias reducering genom Baraa Jamos.

Extra plus i Horda till Henric Annmo och Elnes Hajrovic i försvaret samt Mohammed Reza på mitten. Även Mohammed Yaser Heydari får lite extra beröm.

Dardanias spelande tränare Tefik Ferizi var mycket nöjd med hela laget som kunde göra en jämn match mot serieledaren.

– Vi hade också kvitteringschanser till 3–3, inflikar han.

Lite extra plus till Burim Rama samt hela backlinjen i övrigt.

– Kul också att IFK Värnamo strax intill vår plan kunde vinna över Örgryte, säger Tefik.