Klevshult utslaget ur smålandscupen

Fotboll Ett tidigt mål inom fyra minuter var inte vad Klevshult hade förväntat sig inför matchen. De stod upp länge mot ett Bosna IF som tryckte på men släppte tillslut in ett till mål innan halvlek och ytterligare två i nästa halvlek. Matchen slutade i förlust med 4-0 (2-0). Uppdaterad.

Bortsett från slutresultatets siffror så är Klevshults tränare Anders Forsman relativt nöjd med dagens prestation.
— Trots att vi spelar lika bra som Bosna IF så tar de vara på sina målchanser, säger Forsman.

Han nämner att inledningsmålet berodde på slarv och även nästa mål var ett tapp. Klevshult hade även ett stolpskott och ribbskott som hade kunnat reducera matchen och gett en annan matchbild.
— Vi kan bättre men vi spelar trots allt bra idag mot ett division 4 lag, avslutar Forsman.

Dagens förlust innebär därmed att Klevshult inte längre är med i Smålandscupen.

Text : Linn Törnberg