Klevshult hämtade upp 0–2 mot serieledarna

Fotboll Serieledarna Hillerstorps GOIF fick nöja sig med en poäng på Åängsvallen mot Klevshults SK.

Gästerna var bättre i första halvlek och ledde med 2–0. I andra halvlek kom KSK i gång och då matchen blåstes av var siffrorna 2–2.

Klevshult inledde seriespelet med förlust, men vann senast mot Ryssby. Det gav tydligen energi, ty oavgjort mot Hillerstorp imponerar.

– Hillerstorp var bra i första halvlek då vi kom för långt i från dem, säger KSK:s tränare Anders Forsman.

Gästerna tog ledningen i 16:e minuten och gjorde 0–2 tio minuter senare. KSK  gick därmed till pausvila i motbacke.

– Till andra halvlek ändrade vi om lite. Vi spelade tätare och började vinna dueller.

Det dröjde till 73:e minuten innan poänghoppet tändes. Då kom 1–2 på straff, inslagen av Oscar Persson.

Då fick KSK ny energi och fem minuter senare gjorde Fatlum Peci 2–2. Hillerstorp var störda.

– Det blev en del tumult på slutet och de fick ett rött kort, berättar Forsman.

Han ansåg KSK svarade för en gedigen laginsats med beröm till alla men med ett extraplus till Oscar Persson.