Kärda föll i Burseryd

Fotboll Kärda hämta upp tvåmålsunderläge i bortamötet men det blev till slut ändå förlust med 2–4.

Arkivbild från match med Kärda

Spelmässigt och chansmässigt tycker KIF-tränaren Donald Claesson att hans lag var förtjänt av minst oavgjort.
Efter en mållös halvlek gjorde Burseryd två mål alldeles i börja nav de andra genom Gustav Lidbacken
och Carl Enocsson. Sedan presenterade sig Adi Redes. Måltjuven reducerade efter 50 minuter och efter 64 kvitterade han på straff. Kärda var på gången bara fyra minuter senare kom lite överraskande hemmaledning genom Gustav Lidbacken. I 90:e minuten drogs rullgardinen definitivt ned för gästerna eftersom Axel Andersson gjorde 4–2 fr Burseryd.

– En väl genomförd match, synd bara att vi blev utan poäng, noterar Donald Claesson.

Lite extra beröm till Johannes Eriksson, Albin Cederquist och Pontus Mildaeus.

Kanske är också Adi Redes på väg i form. Han är en spelare som i sina bästa studier presterar en fantastiskt fin fotboll men just nu är han lite otränad. Adi och övriga i form behövs för att Kärda ska lämna bottenskiktet. Närmast möter man Liljan hemma den 13 augusti och tre dagar senare Torpa hemma. Det är dessa två lag som är de enda som ligger efter Kärda tabellen.

– Jag ser verklige fram emot dessa två matcher, avrundar Donald Claesson.