Inga mål på tolv minuter – 1–1 stod sig

Fotboll Forsheda IF som jagar andraplatsen i division 4 fick nöja sig med en poäng i dagens 12-minutersmatch mot Hallby.

Forsheda IF i en tidigare match på Bollagården

Senast bröts matchen med tolv minuter kvar då lyset slocknade på Bollagården.

I kväll kunde den spelas färdigt men några mål blev det inte utan resultatet blev  1–1 och målskytt för Forsheda var Qendrim Hajrizi.

Mest anmärkningsvärt under dessa tolv minuter var att hemmalaget fick en varning och gästerna tre.

På de tolv minuterna vaskade Forsheda fram flera målchanser men gästerna lyckades med tur och skicklighet rädda en poäng.

Forsheda har fem poäng upp till kvalplatsen med två matcher kvar:
– Jag tror att vi ändå har chans då Jönköpings BK har ett tufft program kvar med Ekhagen och Smålandsstenar, säger FIF-tränaren Jonas blomberg förhoppningsfullt.
Förutom två förluster för JBK krävs det segrar för Forsheda nu på fredag mot Haga hemma och sedan i sist matchen mot Mullsjö/Sandhem på bortaplan.