Fotboll

IFK Värnamo presenterar ny sportchef

Fotboll IFK Värnamo presenterar i dag Enes Ahmetovic som klubbens akademi- och sportchef. Enes har nu en ledarroll i P19-laget och tillträder den nya befattningen den 1 januari 2022.

Enes Ahmetovic

– Är både stolt, nöjd och glad över det som vi tillsammans åstadkommit under de år jag haft rollen som sportchef, säger nuvarande sportchef Håkan Söderberg. Han tillägger att de har haft en fantastiskt utveckling med två seriesegrar i rad, vilket innebär att IFK Värnamo för första gången i klubbens 109-åriga historia spelar i allsvenskan 2022.

Håkan Söderberg kommer att finnas kvar i organisationens sportgrupp och bistå Enes i sin nya roll.

– Först och främst vill jag tacka Håkan, sportgruppen och hela styrelsen för detta enorma förtroende, säger Enes Ahmetovic. Att tillsättas som akademi- och sportchef för föreningen i mitt hjärta är förstås väldigt stort för mig. Att det dessutom sker vid ett tillfälle då vår förening ska in i allsvenskt spel för första gången i föreningens historia gör det knappast mindre, stoltheten i mig är monumental. Jag är redo och står rustad för att ta mig an den här utmaningen, till min hjälp hade jag inte kunnat önska mig bättre kompetens än den som Håkan och sportgruppen besitter.

Texten kan komma att uppdateras.

Källa: ifkvarnamo.se

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *