Fotboll

IFK Värnamo bekräftar: Asterhed lämnar klubben

Fotboll Under torsdagsförmiddagen avslöjade Sportbladet att Robin Asterhed var på väg bort från IFK Värnamo. Nu bekräftar klubben via Facebook att tränaren lämnar.

Arkivbild

Det blev bara en säsong i IFK Värnamo för Robin Asterhed. Under torsdagseftermiddagen bekräftar klubben att tränaren lämnar.
– Att Robin väljer att flytta hem till Skåne igen är naturligtvis tråkigt för oss, men vi har samtidigt full respekt och förståelse för beslutet, säger sportchefen Håkan Söderberg i ett Facebookinlägg från klubben.

Enligt Sportbladet så ska Asterhed istället hoppa på en tjänst som chefsscout i Malmö FF, det bekräftar nu Robin Asterhed.
– Jag har haft ett fantastiskt år i Värnamo och lärt mig massor och skapat relationer för livet. Men när möjligheten att bli chefscout i MFF dök upp kunde jag inte tacka nej. Nu blir vi bättre under de sista veckorna i IFK och avslutar detta otroliga år på bästa sätt!

Taggar

Dela


3 reaktioner på IFK Värnamo bekräftar: Asterhed lämnar klubben

Håller med E. Om Jonas inte går utbildningen som krävs så borde det gå att få in Tony i stället.

Tony Johansson är värd att lyftas upp. Ta bara ingen gamling som vandrat runt flera klubbar och bara är ute efter en lön. De saknar klubbmästare. Det har Tony…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *