Hook överraskade i Hillerstorp

Fotboll Hooks IF fick en smakstart på hösten genom att vinna borta över serieledaren Hillerstorp.

Hook vann med 3–2 (1–0).

HIF-tränaren Björn Erinder såg verkligen fram emot första matchen efter uppehållet och han fick se killarna svara för säsongens så här långt bästa spel. Segern var faktiskt ganska odiskutabel.

I första halvlek var Hillerstorp dock bra men Fredric Ceder i HIF-målet var lysande.
– Vår klart bästa match. Alla jobbade mycket bra, säger Björn och på frågan om vilka som var bäst börjar han rabbla upp alla i laget. Ali Ahmed och Victor Bäckdal måste trots allt få en extra bukett rosor, givetvis även målvakten, .

Mohamed Ali gav Hook ledningen efter 26 minuter. Oscar Erinder gjorde 2–0 bara ett par minuter in på andra halvlek och nu fick Hillerstorp jaga. En reducering kom efter 53 minuter genom Simon Lagerström men efter en timme spel gjorde Oscar Erinder 3–1.

Efter 83 minuter reducerade Jakob Svensson men efter det höll Hook ganska säkert undan till en oväntad trepoängare.