Hattrick av André Nilsson när Kärda vann med tvåsiffrigt

Fotboll Kärda hade inget besvär att bortabesegra jumbolaget Kånna i fotbollsfemman. Uppdaterat.

André Nilsson gjorde tre mål i första halvlek och fylld på med ett fjärde i den andra när Kärda vann med 11–0 (3–0). Tre raka mål i en halvlek brukar kallas äkta hattrick.

I andra halvlek gjorde Robert Nilsson också tre raka mål, 8–0, 9–0 och 10–0.
Övriga mål gjordes av Emir Draganovic, Victor Eriksson, Oskar Törefors och Isak Larsson

Kärdas tränare Mattias ”kneg” Johansson var mycket belåten och annat kan man knappast vara efter efter seger med 11–0.

– De fick en man utvisad efter tio minuter, noterar han som en anledning till att hemmalaget fick det minst sagt tufft motett Kärda som är på uppgång.
Det var en spelare som są ett könsord och domaren var obeveklig med det rödakorteå.

Hemmalaget höll spelet hyfsat uppe i en halvlek men i den andra fick man släppa in hela åtta bollar i mål.
– En eloge till våra killar som fortsatte med bra tempo. det är annars lätt att slappna av när man leder, säger Mattias.

Extra beröm till de två tremålsskyttarna.

Nu vänder serien och närmast väntar Torpa som man född med 1–2 i seriepremiären. Tanken är att Kärda ska få revansch på sin hemmaplan.